Đoković i bivši izbornik Srbije posvađali se nakon pobjede?

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRVI put nakon devet godina Davis Cup reprezentaciju Srbije nije vodio Bogdan Obradović. Mnogi su ostali u čudu kada je prije mjesec dana smijenjen najuspješniji izbornik kojeg je ta zemlja ikad imala.
 
Srbija bruji da su u njegovoj smjeni veliku ulogu odigrali sami tenisači. Uostalom, naslijedio ga je jedan od njih - iskusni igrač parova Nenad Zimonjić. 
 
Mnogi smatraju kako je otkaz dobio zbog Novaka Đokovića. Naime, krajem prošle godine Obradović je žestoko kritizirao potez Đokovića, koji je tada u svoj stručni stožer doveo Pepea Imaza. Riječ je o bivšem španjolskom tenisaču koji je postao "životni učitelj" i koji pomaže mnogim sportašima i poznatim osobama da izađu iz krize. 
 
Obradović je kritizirao promjenu u Đokovićevoj prehrani, a novi problem dogodio se u Nišu gdje je Srbija dočekala Rusiju.
 
"Hvala niškoj publici i ja ću, za razliku od Novaka, probati niški roštilj. Ako vas je pogodilo što Nole ne jede ćevape, on nije mislio ništa loše, a evo ja ih jedem", rekao je Obradović nakon pobjede Srbije u Nišu.
 
Đoković ga je nakon toga, tvrde srpski mediji, žestoko napao u svlačionici jer je smatrao da bivši izbornik nije trebao potencirati to što on ne jede meso, posebno jer su ranije imali problem zbog Bogdanovih izjava o Novakovoj prehrani. Svjedoci kažu da je rasprava u svlačionici bila žestoka.
 
Da je zaista došlo do razgovora o njegovom govoru u Nišu potvrdio je i sam Obradović.
 
"S Novakom mogu o svemu pričati, u odličnim smo odnosima. Možda je to nekome sa strane izgledalo kao da se svađamo. Govorio sam i njemu, a i javno da mi se ne sviđa prehrana i to s mentalnim trenerom. Moja izjava je bila samo šala..."
 
Sam meč protiv Rusije Obradović nije odgledao do kraja...
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.