Zašto Šibenčani ne vjeruju vlastitim trenerima?

VELIKU šansu propustili su Šibenčani sinoć na Poljudu. Mladost i brzopletost koštale su ih zaista zasluženog pogotka kojim su u drugom dijelu utakmice mogli šokirati desetak tisuća gledatelja i poništiti Hajdukovo vodstvo u za njih vrlo važnoj utakmici.

Ipak, nije se dogodilo i u trećoj prvenstvenoj utakmici Šibenčani su ostali bez postignutnog pogotka. Uz iskusnog Alispahića i zelenog, ali talentiranog Jakoliša svoju je priliku propustio i Stipe Bačelić-Grgić.

No, možda je Šibenčane više od tog nesporazuma koštao obrambeni nesporazum Bačelić-Grgića i Tarika Cerića, koji je kumovao drugom Hajdukovom pogotku. Bačelić-Grgić i njegov kolega, nekadašnji igrač Rijeke, porječkali su se na terenu, ali do fizičkog obračuna u svlačionici ipak nije došlo, kao što su sugerirali pojedini "očevici".

"Samo sam ga pitao zašto nije pokrio svog igrača, pa nismo igrali s liberom koji je mogao korigirati stvari", razočaran je nakon poraza bio Bačelić-Grgić.

Strasti su se brzo smirile, jer pred Šibenčanima je puno posla. Uprava, čini se, i dalje traga za novim trenerskim rješenjem, a to barem za sada, kako nam je potvrdio direktor Karađole, neće biti Vjekoslav Lokica.

Ostaje, međutim, nejasno zašto se povjerenje i ubuduće ne ukaže Slavici i Godiniću koji su nakon nule protiv Cibalije razdrmali momčad, orijentirali je na ofenzivu i stvaranje šansi. Ako to neće biti spomenuti dvojac, zašto ne posegnuti za slavnim Šibenčanima poput Nikice Cukrova ili trenera juniora Gorana Tomića...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.