Zagreb bi ipak mogao dobiti playa iz NBA!

KK ZAGREB mogao bi dobiti NBA igrača u kadru za vrijeme lock outa! Nije Derick Rose, ali svakako nije ni roba za odbaciti. TJ Ford nekadašnja je zvijezda sveučilišne košarke, play kojeg kvalitetom možemo svrstati u natprosječne NBA igrače na svojoj poziciji.

28-godišnjak rodom iz Houstona, pravim imenom Terrance Jerod Ford, izjavio je da je spreman doći u redove Zagreba. Nije patka, njegove izjave prenijeli su mediji diljem svijeta, među ostalima i ESPN.

Osmi pick prve runde NBA drafta iz 2003. godine u pregovorima je sa Zagrebom, to je potvrdio i klupski glasnogovornik Damir Klekar.

"S Fordom nismo potpisali ugovor, još uvijek. Nije tajna da pregovaramo, nije ni tajna da nam treba play. Sve opcije su otvorene, priča može biti riješena za dva sata, a ne mora se uopće realizirati"


U Fordu bi "mravi" dobili veliko pojačanje i 183 centimetra visokog igrača koji je u sedam dosadašnjih sezona u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta u dresu Milwaukeeja, Toronta i Indiane u 415 odigranih utakmica ostvarivao prosjek od 11.4 koša, 3.2 skoka, 5.9 asistencija i 1.2 ukradene lopte.

Ford je trenutno slobodan igrač a prethodne je tri sezone branio boje Indiana Pacersa. Prošle je sezone uslijed problema s ozljedama odigrao tek 41 utakmicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.