Werder čeka Mandžu do posljednjeg dana prijelaznog roka

MARIO MANDŽUKIĆ i dalje je aktualno ime u Bundesligašu, bremenskom Werderu.

Bild piše kako sportski direktor Klaus Allofs užurbano traži jedno napadačko rješenje, a dodatno ga je "razljutio" start njegovoga kluba u novu Bundesligašku sezonu. Podsjetimo, Werder je na svom terenu poražen od Eintrachta 3:2.

Prva želja Allofsa i Werdera je Claudio Pizarro, 30-godišnji peruanski napadač koji je prošle sezone boravio u njemačkom klubu na posudbi iz Chelseaja. No, u međuvremenu se Pizarro vratio u London, a Chelsea sada traži od Werdera skoro 20 milijuna eura za kompletnu prodaju, što se Werderu čini prevelikim novcem.

Druga opcija je, po pisanju Bilda, Argentinac Maxi Lopez, 25-godišnji napadač brazilskog Gremija, koji je nekada igrao i u Barceloni.

Kao treća opcija se ponavlja ime koje je bilo aktualno i tijekom prijašnjih ljetnih tjedana. U pitanju je Mandžukić, a Werderu se taj napadač sada čini dostupnijim, pogotovo jer je Dinamo završio svoju put u pretkolima Lige prvaka.

Bild je naveo da bi Manžukić bio dostupan za 10 milijuna eura. Spominje se, dakle, ista cifra kao i proeteklih mjeseci. Zdravko Mamić, izvršni dopredsjednik Dinama je, podsjetimo, na svečanoj press konferenciji u srpnju, objavio da Mandžukić definitivno ostaje u klubu još narednu sezonu. Bez obzira na ponude i rezultat Dinama u Ligi prvaka. Werder je, pak, više puta dao naslutiti da će se za Mandžu boriti do posljednjeg dana prijelaznog roka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.