Vušković se prvi put oglasio nakon vrijeđanja Šibenčana. Nije se ispričao

b772b837-11b4-43bd-9821-0692f9768d47.jpg

HAJDUK je pobjedom 2:0 nad Šibenikom osvojio SuperSport Kup Hrvatske, a nakon utakmice na Rujevici Marko Livaja je izazvao skandal.

Najbolji igrač Hajduka s megafonom je poveo pjesmu koju je Torcida smislila posebno za navijače Šibenika i pjeva ju godinama. "Freze, traktori i seoski putevi, pičke šibenske, pičke šibenske, dobit ćete batine", odjekivalo je Rujevicom.

Livaja i društvo su se nakon utakmice vratili u Split, a doček im je priređen na Poljudu. Torcida je opet pjevala pjesmu u kojoj vrijeđa Šibenčane, ali ovaj put su igrači to ignorirali, svi osim 16-godišnjeg Luke Vuškovića.

Sinoć se mladi stoper Hajduka prvi put oglasio nakon osvajanja kupa, svog prvog seniorskog trofeja. Na Instagramu je objavio niz fotografija uz komentar: "Godina za pamćenje." Šibenčanima se nije ispričao zbog pjesme.

Dodajmo i da Hajduk u svom jučerašnjem priopćenju navodi da će kazniti Livaju, a Vuškovićevo pjevanje uvredljive pjesme nigdje ne spominje. Vuškoviću, ako ga netko prijavi Disciplinskoj komisiji HNS-a, prijeti novčana kazna ili suspenzija do šest utakmica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.