BORILAČKI SPORTOVI

Vozač Ubera priznao da je pregazio bivšeg UFC borca: "Tražio sam oprost od Boga"

Screenshot: YouTube

UHIĆEN je Jefferson Roger Maciel Barata vozač Ubera koji je priznao ubojstvo bivšeg UFC-ova borca Rodriga de Lime u incidentu koji se prošlog vikenda dogodio u brazilskom Belemu, piše brazilski portal UOL.

Do sukoba je došlo kada je Lima je izašao iz auta kako bi s drugim vozačem raspravio problem oko kojeg je izbila svađa na cesti, a ovaj ga je pregazio s leđa i pobjegao. 

“Uvijek sam se trudio biti dobar otac i brinuti se da mi djeca ne odrastaju bez oca. Žao mi je obitelji Rodriga de Lime, žao mi je zbog toga što sam napravio. Već sam od boga tražio oprost. Napravio sam ono čega sam se najviše uvijek bojao, uzeo sam nečiji život. Krenuo sam baviti se ovim poslom da imam više vremena ići u crkvu, postao sam voditelj mlade grupe tamo, učio sam ih glazbi, a sada se ovo dogodilo”, izjavio je navodno Barata čiju izjavu prenosi UOL.

De Lima je bio u braku i imao je dvoje djece, a u MMA svijetu bio je poznat pod nadimkom Monstro, što prevedeno na hrvatski znači Čudovište. Brzo je stigao i do UFC-a, gdje se dva puta borio i dva puta izgubio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.