NEMANJA VIDIĆ

Vidićev bivši suigrač iz Uniteda: Bio je užasan i nije ga bilo briga

Foto: EPA

ENGLESKI golman Ben Foster od 2005. do 2010. bio je član Manchester Uniteda koji ga je slao na posudbe, no bilo je perioda kada je stigao uhvatiti 12 nastupa za momčad sira Alexa Fergusona. Pritom je trenirao s Nemanjom Vidićem kojeg posebno pamti.

"Ako govorimo o Vidiću kao tipu izvan terena, bio je miran i ćudljiv, ali na terenu, čak i na treninzima, bio je zastrašujući, iskreno rečeno. Bio je užasan i nije ga bilo briga. Kada smo igrali pet na pet ili šest na šest na treningu, molio sam se samo da ne budem s njim u momčadi", rekao je Englezima danas prvi golman Watforda.

"Kad bi se dogodilo da ne pobijedimo ili ako pomisli da je netko nešto mogao ili morao napraviti bolje, itekako mu je to davao do znanja i stalno prigovarao. Nikoga nije štedio. Iskreno, bio je stvarno užasan na treninzima."

U tih 12 utakmica za United stigao je biti Vidićev suigrač. Tu ima samo riječi hvale.

"Bilo je kao iz snova. Ispred mene su bila dvojica fantastičnih defenzivaca. Jedan je bio najelegantniji i iznosio je loptu - Rio Ferdinand, a drugi je bio životinja, krvavi radnik. On je bio sretan da gurne glavu gdje drugi ne bi ni nogu - Nemanja Vidić. Bila je to savršena momčad."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.