VIDEO Ronaldov show protiv Slavena Bilića. Zabio mu hat-trick u pobjedi 5:0

Foto: Profimedia

AL NASSR je u trećem kolu saudijskog prvenstva na gostovanju pobijedio Al Fateh 5:0. Podsjetimo, trener Al Fateha je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Al Nassr je poveo u 27. minuti golom Sadija Manea nakon prekrasne asistencije Cristiana Ronalda. Nakon što je dobio loptu Marcela Brozovića na rubu šesnaesterca, Ronaldo ju je petom majstorski proslijedio točno u noge Senegalca.

Mane je iskusno pobjegao stoperu i onda krasnim udarcem pogodio suprotni kut za vodstvo Al Nassra. Senegalcu je to bio drugi gol u trećoj utakmici za novi klub, a puno burnije od njega asistenciju je proslavio Ronaldo koji se držao kao da je on zabio. Ipak, 12 minuta kasnije Ronaldo je proslavio i gol. Postigao ga je glavom nakon ubačaja i povećao prednost svoje momčadi.

>> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SAŽETAK UTAKMICE AL NASSRA I AL FATEHA

Ronaldov hat-trick

U drugom poluvremenu postignuta su još tri pogotka, a Ronaldo je došao do hat-tricka. U 55. minuti istrčao je kontru u kojoj mu je nesebično dodao Abdulrahman Ghareeb. Portugalac je bez problema gurnuo loptu u nebranjenu mrežu jer je domaći golman istrčao s crte.

Isti igrač namjestio je pogodak Manea. Senegalac je u 81. minuti iskoristio ubačaj i krasno glavom pogodio suprotni kut Al Fatehova gola. Konačnih 0:5 postavio je Ronaldo. Ponovno je dočekao loptu na crti suparničkog gola, kamo mu ju je dodao Nawaf Boushal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.