Esport

VIDEO Pogledajte prvi teaser za novu FIFA-u

Screenshot: EA Sports FIFA

MANJE od 24 sata prije predstavljanja FIFA-e 20, EA Sports je objavio i prvi teaser za nadolazeću igru i još jednom ponovio moto - stadion je posvuda. Na konferenciji EA Play u subotu popodne bit će predstavljena nova igra, a mnogobrojni fanovi mozgaju što bi novo moto mogao značiti i što možemo očekivati od FIFA-e 20. 

>Evo kada će biti otkrivena FIFA 20 i koje promjene donosi

Najviše polemike oko izlaska nove FIFA-e izaziva upravo rečenica "stadion je posvuda". Neki smatraju kako to znači da će prvi put u povijesti FIFA 20 imati mogućnost cross-platform igranja, odnosno da će igrači s PC-ja te Xbox i PlayStation konzola moći međusobno igrati. Međutim, prvi objavljeni teaser više sugerira kako biste u igri zaista mogli igrati posvuda, na stadionima, ulicama i tko zna gdje još.

Pogledajte ga sami pa nam recite podsjeća li vas više na cross-platform igranje ili na to da će u igru biti uključen neki mod sličan FIFA Streetu.

Potvrđen je i datum izlaska FIFA-e 20, koja će svjetlo dana ugledati 27. rujna. Igra će biti predstavljena u subotu u večernjem terminu, a prijenos možete pratiti na službenim kanalima EA Sportsa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.