VIDEO Ludnica trajala 113 minuta. VAR režirao neviđenu dramu La Lige

Foto: Profimedia

13 KARTONA i 113 minuta utakmice koju je na kraju režirao VAR, i to nevjerojatnim obratima te promjenama odluka suca na terenu. To je rezime meča Sevilla - Valencia (1:1) u 10. kolu La Lige. Cavani je gostima donio vodstvo u 6. minuti, a četiri minute prije kraja regularnog dijela Lamela je izjednačio. Međutim, to je bio tek uvod za nezapamćenu ludnicu u režiji VAR-a.

Duboko u nadoknadi, točnije u njenoj 11. minuti, Papu Gomez je kao zadnji čovjek srušio igrača Valencije Justina Kluiverta, ali je sudac pustio prednost. Nakon toga je slijedio novi start na gostujućeg nogometaša. Sudac Cesar Soto tada je zaustavio igru te Gomezu pokazao izravni crveni karton. Ipak, otišao je do monitora pogledati cijelu akciju, nakon čega je slijedio rašomon.

Nakon što je pregledao snimku sudac se vratio na teren, poništio crveni karton koji je dao Gomezu i preinačio ga u žuti. Sevilla se nije mogla radovati jer je sudac zatim ipak dao crveni karton njenom igraču, Kikeu Salasu, koji je u kaznenom prostoru s leđa faulirao igrača Valencije u prilici za gol, te je, naravno, pokazao na penal za Valenciju.

U 13. minuti sudačke nadoknade Jose Luis Gaya je imao najveću priliku za dramatičnu pobjedu. Iz jedanaesterca je gađao u lijevu golmanovu stranu, ali je Sevillin golman Bono sjajno pročitao i obranio šut te tako nevjerojatnu VAR-dramu završio remijem. Ivan Rakitić je za Sevillu igrao do 69. minute, kada ga je zamijenio Isco. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ LUDU ZAVRŠNICU UTAKMICE SEVILLA - VALENCIA

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.