Video - Lippi poludio: Sudac nam je ukrao pobjedu, to su svi vidjeli!

MARCELLO LIPPI rigao je vatru nakon što je njegova momčad odigrala samo 1:1 protiv Irske.
 
Izbornik Azzura sasuo je drvlje i kamenje na njemačkog suca koji je već nakon tri minute isključio Giampaola Pazzinija zbog udaranja Johna O'Shee. Usporena snimka zaista pokazuje da napadač nije imao namjeru oštrog starta i da je direktni crveni karton ipak malo prestroga kazna.

"Uvijek se žalimo na talijanske suce, no mislim da je vrijeme i da se pozabavimo stranim. Samo to imam reći o utakmici. Igrali smo 90 minuta s igračem manje, svi su vidjeli zbog čega", ljutito je nakon utakmice izjavio Lippi dodavši:

"Ovakve stvari se jednostavno ne bi trebale događati u međunarodnom nogometu, a zbog ovog smo igrali sa samo 10 igrača. To ne valja i jednostavno nije u redu."

I u takvoj situaciji Talijani su imali sva tri boda samo nekoliko minuta prije kraja. No, Robbie Keane je uspio izjednačiti i dodatno naljutiti Lippija.

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi, pokušali smo se boriti, zatvorili smo se i igrali na kontre. Šteta što smo primili gol u ovom trenutku. Naravno, šteta je i zato što nam je sudac nepravedno isključio igrača", zaključio je talijanski izbornik.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.