ATP

VIDEO Kyrgiosovo ludilo prije ispadanja u Miamiju

Foto: EPA

NICK KYRGIOS imao je novi ispad bijesa, ovaj put tijekom meča protiv Jannika Sinnera u 4. kolu Mastersa u Miamiju. Australski tenisač izgubio je 6:7(3), 3:6 nakon ogleda u kojem je divljao, vikao, svađao se sa sucem i uništio reket. 

Kyrgios je meč otvorio buneći se na brzinu podloge i zvuka koji je dopirao iz voki-tokija, zbog čega je dobio prvu opomenu. Druga, s kaznom boda, stigla je kod 3:5 u tie-breaku nakon što je opomenut zbog nesportskog ponašanja, a onda je kažnjen i gubitkom gema jer je tijekom izmjene strana uništio reket nabijajući s njim o klupu i pod.

Ispad bijesa

"Ovo je jedan od najvećih turnira, a vi dečki ne znate raditi svoj posao. Sramota. Zaista bih volio znati što s tobom nije u redu. Publika vas mrzi", poručio je sucu, a onda su mu zasmetali i ljudi na tribinama kojima je poručio da su "najgori".

► KLIKNI OVDJE I OVDJE  I POGLEDAJ KYRGIOSOV ISPAD 

"Ako vam publika negoduje, onda ne radite dobro svoj posao. Nisam nikad igrao meč u kojem je netko toliko mrzio suca. A ATP-u se za to jebe. Koliko ja pridonosim sportu? To je problem tenisa koji ne štiti svoje zvijezde. Mi ih volimo izopćavati. Naviknut sam na ovakav tretman, imam ga cijelu karijeru i to nije u redu. Ja, moja djevojka i moj tim moramo se nositi s lošim komentarima, a ATP je baš briga za to", dodao je kasnije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.