Video: Kimbo Slice opet brualnim nokautom okončao boksački meč



BIVŠI UFC-ov borac i ulična borilačka YouTube zvijezda, Kimbo Slice jučer je ponovio svoju predstavu iz debitantskog profi boksačkog nastupa kada je nokautirao svog protivnika u prvoj rundi. Ovaj put je na maloj boksačkoj priredbi u američkoj Nebrasci stradao također prilično nepoznati Tay Bledsoe.

Slice ga je brutalno nokautirao desnim krošeom u prvoj rundi. Američki mediji su unatoč impresivnoj pobjedi kritizirali Slicea i njegovog menadžera Garyja Shawa zbog odabira još jednog protivnika sumnjive kvalitete. Nakon očajnog Jamesa Wadea, niti Tay Bledsoe nema ništa bolji boksački pedigre. U dvoboj protiv Slicea je ušao sa scoreom od dvije pobjede i tri poraza, a sva tri izgubljena dvoboja stigla su teškim nokautima ili u prvoj ili u drugoj rundi.

Ferguson je bio i prilično teži od svog protivnika. Do sada uvijek impresivno građen borac, ovaj se puta u ringu pojavio sa 110 kilograma, nasuprot Bledsoeovih 94. Podsjećamo, Slice je prije samo nekoliko tjedana u svom profesionalnom boksačkom debiju težio gotovo osam kilograma manje. Sva dodatna masa koju je nabacio očito mu nije odmogla. Koji je sljedeći potez ovog profesionalnog boksača, za sada se ne zna, no očito je da Kimbo misli ozbiljno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.