Video: Jurić trebao dobiti crveni, ali sudac nije vidio očiti prekršaj

I 29. KOLO talijanskog nogometnog prvenstva podiglo je mnogo prašine zbog nekih sudačkih odluka, a ovaj put se povrijeđenima osjećaju Napoli i Udinese.

U jednoj od već sada mnogo puta prepričanih detalja i pregledanih snimaka nalazi se i hrvatski reprezentativac Ivan Jurić.

Naime, njegova Genoa je pobijedila na svom terenu Udinese 2:0, ali gosti iz Friulija se s pravom bune zbog trenutka u 59. minuti. Tada, pri rezultatu 0:0, Ivan Jurić je s leđa, nogama i rukama, sapleo Flora Floresa koji je imao brisani prostor prema domaćem vrataru. Dvojbeno je je li prekršaj bio izvan ili unutar 16-erca, no sudac nije fućkao ništa.

Sudac Ayroldi bio je jako blizu sumnjivog kontakta, te je istog trenutka odmahnuo rukom i pokazao da se igra nastavi.

Drugi detalj koji se trenutačno prepričava u Italiji je pogodak Napolija protiv Milana, u utakmici koja je na kraju završila bez pogodaka. Nakon kornera domaćih, pred Didom se sam našao Slovak Hamšik koji je iz neposredne blizine svladao Milanovog vratara, no linijski sudac je pokazao, a glavni potvrdio, da se napadač Napolija nalazio u zaleđu.

"Oni koji su bili bolje postavljeni za vidjeti to mogu bolje presuditi. Osobno ne mogu reći je li bilo zaleđe ili ne", rekao je predsjednik Napolija Aurelio de Laurentis.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.