VIDEO Je li Dinamu opravdano poništen gol u derbiju?

Screenshot: MAXSport

DINAMO i Hajduk na Maksimiru su odigrali 0:0 u sklopu 19. kola SuperSport HNL-a. Splitska momčad tako je ostala neporažena u trećem ovosezonskom derbiju. U prvom kolu bilo je 1:2 na Maksimiru, a zatim je na Poljudu završilo 1:0. Hajduk je jesenski dio sezone zaključio s 41 bodom, Rijeka je druga s 35 uz utakmicu manje, a Dinamo je treći s 34 boda i dvije utakmice manje.

Dinamu je poništen gol u 79. minuti

Mauro Perković zabio je gol za Dinamo u 79. minuti, nakon što mu je loptu poslije ubačaja proslijedio Dino Perić. Branič Dinama u padu je iz blizine ugurao loptu u mrežu, a hajdukovci su odmah ukazali na igranje rukom. Glavni sudac Patrik Kolarić nakon intervencije VAR sobe poništio je gol zbog igranja rukom strijelca Perkovića. VAR provjera trajala je oko četiri minute.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Bivši hrvatski sudac te dugogodišnje Oko sokolovo Mateo Beusan za Index je o poništenom pogotku rekao sljedeće: "Gol ispravno nije priznat, Perković se poslužio desnom rukom prije postizanja zgoditka."

Pogledajte snimku i recite je li pogodak opravdano poništen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.