VIDEO Jajalo zabio Fiorentini golčinu iz slobodnjaka

Screenshot: Youtube

PALERMO je gostovao kod Fiorentine u 15. kolu Serie A i izgubio 1:2, a sjajan gol za momčad sa Sicilije postigao je Mato Jajalo.

Nekadašnji veznjak Slavena i Rijeke, koji je prošle godine iskoristio što je rođen u Jajcu i Hrvatsku reprezentaciju zamijenio onom rodne grude, u 50. minuti preuzeo je izvođenje slobodnog udarca na oko 25 metara od gola Viola.
 
Velika udaljenost od vrata, brojne prepreke u živom zidu i to što je odabrao gađati kut koji je čuvao Fiorentinin golman Tatarusanu, ništa od ovog nije mu smetalo da postigne krasan gol neobranjivim udarcem u kut, uz samu vratnicu, čime je izjednačio rezultat na 1:1 i poništio Bernardeschijev gol iz 33. minute.

Jajalo (28) je već gotovo deset godina profesionalac koji je prošao HNL, Serie A, Prvu i Drugu Bundesligu, te BiH Premijer Ligu, ali je za to vrijeme i u skoro 280 utakmica, postigao samo 18 golova.
 
Ovaj protiv Fiorentine, koji mu je 19., svakako je najljepši i puno će mu značiti za samopouzdanje, s obzirom da mu je prvi gol ove sezone, u kojoj kao prvotimac za Palermo odigrao tek pet utakmica. 
 
Činilo se da će još više vrijediti njegovom klubu, koji je do ovog meča postigao tek deset golova i sa samo šest bodova bio na dnu tablice, pa ga do kraja čeka žestoka borba za opstanak u kojoj je važan svaki gol i bod.
 
Na žalost Jajala i jarana, Babacar je u trećoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu Fiorentini.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.