Video - Četiri dana do borbe stoljeća: Prelijepa Carano protiv ženskog Kiborga

SAMO je četiri dana do najiščekivanije borbe u povijesti MMA-a kada je u pitanju nježniji spol. Strikeforceov event u San Joseu prvi je borilački spektakl kojemu je glavna borba ona između dvije žene - Gine Carano i Cristine Cyborg Santos.

Iako će većina svoj novac staviti na fizički puno snažniju Santos, tako ne misli jedna od najvećih legendi u povijesti MMA-a Randy Couture. Natural će stajati u kutu Gini Carano i smatra da je prelijepa "fajterica" bliže pobjedi.

"Santos je vrlo agresivan i eksplozivan borac. Uvijek ide maksimalno agresivno, no mislim da smo mi spremni na to. U prošlosti su njezini protivnici radili jednu grešku. Išli su u otvorenu razmjenu udaraca. Gina ima drugačiju snagu, onakvu kakvu Cristiane do sada nije imala prilike iskusiti. Iznenadit će se jer će dobiti udarce kakve još nikada nije dobila. S naše strane to će biti više tehnička izvedba i natjerat ćemo Cristiane do krajnjih granica", rekao je Couture ispred kojega je također velik ispit za nešto više od dva tjedana kada će u UFC-ovom kavezu ukrstiti snage s Brazilcem Minotaurom.

Bivši UFC-ov teškaški prvak upozorio je Carano na faktor pretreniranja i ukazao joj da je kvaliteta važnija od kvantitete.

"Pregledali smo puno snimaka. Mislim da je Santos tanka s kondicijom. To je također nešto što moramo uzeti u obzir i iskoristiti", zaključio je Couture.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.