Video - Busacca izvrijeđao Bebeka: Jebote, Ivane, o čemu ti pričaš!?

ZANIMLJIV dokumentarac napravila su dva Francuza u kojem se opisuje život sudaca tijekom Europskog prvenstva u nogometu 2008. u Austriji i Švicarskoj. Film treba ljudima približiti pritisak pod kojim su nogometni suci, a kamere ih snimaju tijekom cijelog turnira, ne samo na terenu.

Osim toga, snimljeni su i razgovori sudaca s pomoćnicima i nogometašima, a tu se između ostalog mogu čuti uistinu zanimljive konverzacije, psovke i isprike. Uhvaćen je i razgovor našeg Ivana Bebeka i Massima Busacce tijekom utakmice Švedske i Grčke. Bebek je na tom susretu bio četvrti sudac i nije se baš najbolje proveo.

Naime, u jednom trenutku Bebek (1:28 minuta videa) upozorava Busaccu da se sprema velika oluja u gradu. Švicarac mu na to odgovara: "Ne razumijem o čemu, jebote, pričaš!"

Nakon što je Bebek ponovio da se sprema pljusak, Busacca ga je brzo ušutkao: "To nije moj problem. Šuti! Koncentriraj se Ivane, ne pričaj bez veze!"

No, na kraju se Busacca koji je poznat po tome što je jednom urinirao na terenu ispričao poraženim Grcima zbog pogrešaka uz opravdanje da on nije Bog.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.