Verona prodaje Bjelanovića, Boriello potpisuje za Juventus

MARCO BORIELLO, član rimske Rome, trenutno prolazi niz liječničkih pregleda nakon kojih bi trebao postati novo pojačanje Juventusa do kraja tekuće sezone.

Prema pisanju novinarske agencije AP, Juve će platiti Romi pola milijuna eura kako bi potencijalni talijanski reprezentativac Borriello (29) ostao u Torinu do kraja sezone, te kako bi klub na kraju iste imao pravo otkupiti njegov ugovor u iznosu od 7.5 milijuna eura.

Borriello je prošle sezone zabio 17 golova za "vučicu" u svim natjecanjima, dok je ove pao u drugi plan kod novog trenera Luisa Enriquea. U sedam nastupa nije se uspio upisati u listu strijelaca.

Talijan će se tako priključiti svom prošlogodišnjem partneru iz Rome, Crnogorcu Mirku Vučiniću. Osim spomenutog dvojca, "stara dama", od napadača, još ima na raspolaganju i Alessandra Matrija, Fabija Quagliarellu te legendu kluba, Alessandra Del Piera.

Bjelanović na pragu 15. kluba u karijeri

Ovog bi siječnja hrvatski centarfor Saša Bjelanović mogao preseliti iz jednog (Verona) u redove drugoga talijanskog nogometnog drugoligaša (Grosseto).

Vijest koju donose talijanski nogometni web-portali dolazi s informacijom da bi prodajom nekolicine igrača Verona mogla pokušati dovesti pojačanje koje bi klubu sa sjevera Italije pomoglo u borbi za povratak u Seriju A. Među njima navodno je i 32-godišnji Zadranin, koji je tijekom jesenskog dijela tekuće sezone skupio 10 nastupa i dva gola.

Nakon 20 odigranih kola Verona na ljestvici 22 talijanska drugoligaša drži drugo, a Grosseto deveto mjesto.

Toskanski je klub Bjelanovića pokušao dovesti već ljetos. Uspije li u tome do kraja siječanjskoga prijelaznog roka, postat će 15. klub u karijeri nekadašnjega mladog hrvatskog reprezentativca s jednim nastupom za seniorsku nacionalnu momčad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.