Veliki Franco Baresi naklonio se čudesnom Meksiku

Foto: Epa

NJEMAČKA i Meksiko od 17 sati u Moskvi igrali su susret 1. kola skupine F Svjetskog prvenstva. Ovo što su nam pokazali te dvije ekipe nogometna je rapsodija i gledali smo gotovo pa bolju utakmicu od one između Španjolske i Portugala. Meksiko je pobijedio 1:0, a obje momčadi mogle su zabiti nekoliko golova.

Meksiko je poveo u 35. minute krasnim golom Lozana, a Toni Kroos je četiri minute kasnije iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Meksiko je odigrao fantastično prvo poluvrijeme, odlično drugo  i potpuno zasluženo je slavio protiv svjetskih prvaka. Izbornik Carlos Osorio odlično je nanjušio da će njemački bekovi odlaziti previsoko u napad i preko brzog Chicharita i Vele te fantastičnog Lozana pa je iz kontri stvorio nekoliko prilika te jednu i realizirao. Njemačka je najbliže golu bila u 39. minuti kad je Kroos iz slobodnog udarca pogodio spojnicu.

U prvih 45 minuta gledali smo nevjerojatnu utakmicu, puno tempa, šansi, fantastičnih poteza. Posebno je Meksiko igrao impresivno, toliko krasno, da im se na poluvremenu morao nakloniti i jedan od najboljih obrambenih igrača u povijesti – veliki Franco Baresi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko prvenstvo u Rusiji, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag SP 2018

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.