VELIČANSTVEN POVRATAK IKONE PERUA Guerrero razbio Arabiju, veliki kiks Španjolske

Epa

UZ utakmicu između Hrvatske i Brazila, u nedjelju su odigrane još tri utakmice u kojima su igrale reprezentacije koje ćemo gledati na SP-u koje počinje u Rusiji za 10 dana.

Reprezentacija Kostarike, koja se na Svjetskom prvenstvu nalazi u skupini s Brazilom, Srbijom i Švicarskom, razbila je Sjevernu Irsku s 3:0, a golove su zabijali Venegas u prvom dijelu te Campbell i Calvo u nastavku utakmice.

Peru, s kojim se Hrvatska može susresti u osmini finala istim je rezultatom pobijedio Saudijsku Arabiju, no osim samog rezultata za navijače Perua puno je važniji bio povratak Paola Guerrera koji se na trijumfalan način vratio u reprezentaciju nakon suspenzije zbog uzimanja nedopuštenih sredstava. Cijeli je Peru bio na nogama zbog povratka najboljeg strijelca u povijesti te reprezentacije, a Guerrero je zabio dva gola.

Carillo je u 20. minuti pogodio za vodstvo Perua, Guerrero je u 41. minuti pogodio za 0:2, da bi zatim posao završio drugim golom za konačnih 0:3 u 64. minuti.

Povratak prve zvijezde puno će značiti za ambicije Perua, a sigurno da neće biti lagan zalogaj za Francuze, Dance i Australce.

Španjolci, jedni od prvih favorita turnira, ugostili su Švicarsku, no gosti su neočekivano ostali neporaženi. Bilo je 1:1. Španjolska je u 29. minuti povela prekrasnim golom Alvara Odriozole, a Švicarci su u 62. izjednačili preko Ricarda Rodrigueza. Španjolci su do kraja dominirali, ali vratar Švicarske i vratnice spašavale su goste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.