Premiership

Van der Sar: Dragi navijači Uniteda, Donny je došao sanjati s vama. Pazite ga

Foto: EPA

LEGENDARNI golman Edwin van der Sar u dnevniku Manchester Evening News objavio je pismo u kojem navijačima Manchester Uniteda poručuje da paze na novog igrača kluba Donnyja van de Beeka koji je stigao iz Ajaxa.

Van der Sar obnaša funkciju direktora Ajaxa i odlično je upoznat s karijerom 23-godišnjeg igrača koji je za oko 39 milijuna funti stigao na Old Trafford.

Bivši golman Manchester Uniteda emotivnom porukom oprostio se od sada već bivšeg igrača Ajaxa i zatražio od Unitedovih navijača da podrže svog novog igrača.

"Nema boljeg mjesta od Old Trafforda za pratiti svoje snove"

"Dragi navijači Manchester Uniteda. Nadam se da ste dobro. Izgleda da su nam se putevi ponovno ukrstili. Jedan od naših pridružuje se vama ove sezone. I kao mnogi prije njega, on je bio s nama još dok je bio mali dječak. Nedugo nakon njegovog debija, on je postao jedan od naših najboljih igrača. Posebno je bio sjajan tijekom posljednjih nekoliko godina. Od finala Europske lige (ne zamjerite) do našeg puta u Ligi prvaka i osvajanja nizozemskog prvenstva", napisao je Van der Sar.

Istaknuo je da se radi o igraču koji je pokazao što je Ajax te da žali zbog toga što se morao rastati s njim.

"On je bio dio momčadi koja je pokazala tko smo i što je Ajax. Kao vi, mi smo ponosni što smo jedan od najboljih klubova po pitanju razvijanja talenata i pružanja šansi mladim igračima na najvećoj razini. Možete reći da je vaša nova zvijezda utjelovljenje tog ponosa. To je jedan od mnogih razloga zbog kojih ne volimo što nas napušta, ali mi razumijemo da je došlo vrijeme da se krene dalje. Da se san nastavi. A gdje je bolje to učiniti nego u važem kazalištu. Vjerujte mi, ja znam. Molim vas, dobro pazite našeg Donnyja i pomozite mu da sanja. Uživajte u budućnosti", stoji u pismu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.