Kamila Valijeva

Valijeva nastup završila u suzama, pogledajte reakciju publike

Foto: EPA

RUSKA klizačica Ana Šebarkova osvojila je prvo mjesto u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama. Treće mjesto pripalo je njenoj sunarodnjakinji Aleksandri Trusovoj, a brončanu je medalju osvojila Japanka Kaori Sakamoto. Četvrto mjesto osvojila je 15-godišnja ruska senzacija Kamila Valijeva, koja je u Kini proživljavala pravu dramu jer joj je na doping-kontroli pronađena nedozvoljena supstanca u krvi.

Koncentracija joj danas nije bila na razini, a medalju nije osvojila jer je puno puta pala. Valijeva je svoj nastup u finalu ovog natjecanja završila u suzama. Pokušala se suzdržati, vidno razočarana svojim nastupom, no nije mogla. Publika je u dvorani ustala na noge i pozdravila ju pljeskom. 

Ruska 15-godišnja senzacija je i u utorak svoj nastup završila u suzama, a kasnije joj je i pozlilo. Stres zbog cijele situacije loše je utjecao na njeno zdravlje. Odmah po završetku priredbe su je odveli u olimpijsko selo, gdje su joj pružene potrebne njega i pomoć, no nije se radilo o težoj bolesti. Da je osvojila medalju, ne bi ju mogla primiti zbog optužbi za uzimanje dopinga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.