Uskoro stiže FIFA 18 World Cup i neće biti zasebna igra

Screenshot: YouTube/Chesnoid Gaming 
 
SVI ljubitelji FIFA-e i nogometa u narednim mjesecima trebali bi doći na svoje. Naime, svi vlasnici FIFA-e 18 dobit će priliku zaigrati Svjetsko prvenstvo u svojoj omiljenoj simulaciji potpuno besplatno. Za razliku od 1998., 2002. i 2006. EA Sports za Svjetsko prvenstvo u Rusiji ove godine neće izdavati zasebnu igru.
 
>>Svjetsko prvenstvo mogli bismo besplatno zaigrati u FIFA-i 18
 
Prema pisanju portala Goal, FIFA 18 World Cup bit će ekspanzija, odnosno nadogradnja postojeće igre i bit će potpuno besplatna. Igrači na konzolama PlayStation 4, Nintendo Switch i Xbox One te oni na PC-ju moći će je preuzeti sa službenih servisa. Nije potvrđeno da će isto moći učiniti i igrači na starijoj generaciji konzola. 
 
Okviran datum izlaska procurio je još u rujnu, kada je španjolski komentator Manolo Lama, koji daje glas na španjolskom jeziku u FIFA-i 18, izjavio za Radio COPE kako će se snimanje za FIFA World Cup odvijati u prosincu jer misli da izlazi u veljači ili ožujku. Direktor marketinga za EA Sports u Španjolskoj Daniel Montes je također bio prisutan na intervjuu te nije bio presretan zbog nenadane najave. Međutim, izglednije je da će noviteti u FIFA-u 18 stići na proljeće.
 
Screenshot: YouTube 
 
Kako će točno izgledati FIFA 18 World Cup nije potvrđeno, ali sigurno će biti uključene 32 reprezentacije koje su osigurale nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U igru će stići i službena lopta, kao i najvažniji stadioni, a tijekom prvenstva igrači utakmice dobivat će i nove kartice. Međutim, za službenu potvrdu još ćemo malo trebati pričekati. Dobar indikator kako bi FIFA 18 World Cup mogao izgledati je FIFA 14 Ultimate Team: World Cup koji je izašao za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.
 
Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji počinje 14. lipnja i trajat će sve do 15. srpnja. FIFA 18 World Cup trebala bi u igru stići nekoliko tjedana prije. Podsjetimo, naša reprezentacija nalazi se u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom. Svaki rezultat osim prolaska skupine bio bi razočaranje za posljednju priliku generacije koja ima potencijala otići daleko.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz FIFA-u 18, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.