TENIS

Troicki bijesan: Užas, katastrofa. Da sam znao, ne bih ni došao na Australian Open

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ je u nedjelju poslao popis zahtjeva za sve tenisače i tenisačice na Australian Openu, a u ponedjeljak je dobio odbijenicu od australskih vlasti.

Mnogi su ga počeli optuživati iako nije tražio privilegije za sebe nego za 72 tenisača koja su zatvorena u sobama uoči početka Australian Opena. Tenisači su bijesni, a jedan od njih je Đokovićev sunarodnjak Viktor Troicki.

"Ma ovo je totalni kaos. Užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smijem izaći iz sobe. Nema treninga, nema ništa. Propada mi Grand Slam, ne mogu u sobi se spremiti za pet setova", rekao je za Sportski žurnal pa nastavio:

"Užas, katastrofa. Da sam znao, ne bih nikad ni dolazio."

Tenisačima nije bilo najavljeno da ih čeka dvotjedna izolacija.

"Sve pripreme propadaju. Dva tjedna ležanja u krevetu. Sigurno je da ću se sljedećih mjesec i pol morati vraćati u formu. Sve ovo mi pravi kaos u karijeri."

Podsjetimo, prije dva dana je objavljeno da će svi tenisači i tenisačice te njihovi stručni timovi koji su putovali čarter-letom iz Los Angelesa u Melbourne kako bi nastupili na skorašnjem Australian Openu morati ostati u strogoj dvotjednoj karanteni nakon što su otkrivena dva slučaja zaraze koronavirusom među putnicima, a ovdje pročitajte što je sve tražio Đoković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.