Trener Šibenika: Ne želim plakati, ali ovo što se dosudilo protiv nas je katastrofa

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

OSTALA su još četiri kola u SuperSport HNL-u, a u tijeku je dramatična borba za ostanak između Gorice i Šibenika. Šibenik trenutno zaostaje jedan bod te će to pokušati popraviti ovog petka, kada na Šubićevcu dočekuje Varaždin. Utakmicu je najavio Šibenikov trener Damir Čanadi.

"Stvorili smo si taj pritisak da moramo pobijediti, moramo u preostalim utakmicama skupiti maksimalan broj bodova. Tako ćemo se protiv Varaždina i postaviti, sa željom da uzmemo puni plijen. Bit će u svakom slučaju interesantna utakmica za navijače i zato ih pozivam da nam pomognu, daju dodatni vjetar u leđa", rekao je Čanadi.

Čanadi: Katastrofa je da nam je sviran onakav penal

Osvrnuo se i na poraz 3:0 kod Istre u prošlom kolu. Nezadovoljan je kaznenim udarcem koji je Duje Strukan dosudio za Istru nakon VAR-pregleda pri rezultatu 0:0. Monsef Bakrar pao je u šesnaestercu nakon što ga je Nikola Đorić u jednom duelu pogodio rukom u glavu.

"Katastrofa je da nam je u Puli sviran onakav penal, i to nakon VAR-pregleda. Do tada smo bili 50-50, a onda je taj penal u završnici prvog dijela usmjerio utakmicu", izjavio je trener Šibenika pa je poručio:

"Nisam trener koji plače i kuka, ali u fazi smo prvenstva kada je svaka utakmica, svaki gol, svaki bod važan i samo želim da sve bude fer, da bude čisto, da se ne stvara dojam da se nekog favorizira. Ako ispadnemo iz lige zasluženo, u redu, ali neka sve bude korektno. Mi ćemo kao stručni stožer i ekipa napraviti sve da ostanemo u ligi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.