TRANSFERI

Trener Leicestera: Zašto bih otišao u Arsenal?

Foto: Getty Images / Guliver Image

OTKAD je Unai Emery dobio otkaz na mjestu trenera Arsenala gotovo da ne prođe dan, a da engleski mediji ne spomenu Brendana Rogersa kao njegovog nasljednika.

Bivši trener Liverpoola je u veljači napustio Celtic kako bi preuzeo Leicester, ali sada ne razmišlja o sličnom potezu i preuzimanju Topnika.

"Zašto bih otišao tamo? Istina je da sam napustio Celtic, ali ne mogu biti sretniji nego što sam u Leicesteru. Imam ugovor do 2022. godine i klub me ne želi pustiti. Svi u klubu smo zadovoljni onim što radimo ove sezone i ja sam svoju odluku donio", poručio je Rogers.

Embed from Getty Images

I njegova je odluka trenutačno itekako prirodna. Njegov Leicester je nakon 14 kola drugi u Premiershipu s osam bodova manje od lidera Liverpoola. S druge strane, Arsenal je tek osmi na ljestvici i ima čak 13 bodova manje od Lisica, a pozicije za Ligu prvaka daleko su mu sedam bodova. 

Leicester je u sjajnoj formi. Ostvario je šest pobjeda zaredom u Premiershipu, uz gol-razliku 20:2, pa Rogersu ne pada na pamet preuzeti Arsenal koji je u jako teškoj situaciji, a trenutačno ga vodi klupska legenda Freddie Ljungberg. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.