Trener Gorice: Nitko nije odgovoran osim mene

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

HAJDUK je u susretu 26. kola SuperSport HNL-a pobijedio Goricu u gostima 3:0. Splićani su slavili golovima Marka Livaje u 22., Yassinea Benrahoua u 31. te Rokasa Pukštasa u 42. minuti. Hajduk je ovom pobjedom skočio na prvo mjesto, barem do sutrašnjeg derbija između Rijeke i Osijeka.

Trener Gorice Dinko Jeličić nije krio nezadovoljstvo: "Čestitke Hajduku na pobjedi. Nemam puno komentara. Jedino mi je žao što se energija iz drugog poluvremena nije iskoristila. Na početku utakmice se nismo uspjeli nametnuti, možemo reći da je utakmica već u prvom poluvremenu bila gotova. Tako je, kako je."

"Nisam tip koji odustaje"

Ne želi odustati unatoč lošoj formi: "Ja iz sebe izvlačim maksimum, nisam tip koji odustaje. Dok god vidim da imam mogućnosti preokrenuti situaciju, ostat ću. Trener mora preuzeti odgovornost za rezultate, bilo bi smiješno da netko drugi preuzima. Zbog rezultata ista pitanja prolaze i meni kroz glavu. Nisam tip koji će se predati i s tim sam vam odgovorio na pitanje."

Nije bježao ni od vlastite odgovornosti: "Trener je taj koji je odgovoran za stanje momčadi. Nemam problem preuzeti odgovornost. Mislim da im je prevelik teret rezultata. U jednu utakmicu uđemo jako dobro, pa se dogodi greška i upadnemo u crnu rupu. U drugu utakmicu uđemo slabo, pa onda nakon dva primljena pogotka tek pokažemo energiju, a tad je kasno. Bilo bi glupo razgovarati da je netko drugi odgovoran osim mene."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.