Trener Gorice: Nije lako kad protivnici preokrenu s dva penala

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

RIJEKA je pobijedila Goricu 3:2 u zaostaloj utakmici 4. kola SuperSport HNL-a. Gorica je povela 2:0 na početku, no Riječani su se vratili i na kraju preokrenuli. Rijeka je ovom pobjedom pobjegla Dinamu na četiri boda prednosti, ali ima utakmicu više te se približila vodećem Hajduku na tri boda zaostatka.

"Čestitam svojoj momčadi na požrtvovnosti, besprijekornoj energiji. Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, zabili su gol više. Gledatelji su, unatoč teškim uvjetima, mogli uživati. Mi moramo prespavati, stišati emocije. Žao mi je zbog ekscesa na kraju utakmice. Emocije su odradile svoje. Protivnik nas je okrenuo... I mi smo utakmice znali okretati. Idemo ovo prespavati i spremati se za Lokomotivu", rekao je nakon utakmice trener Gorice Dinko Jeličić.

"Vesele me naše mrtve šanse"

"Prvi penal nisam vidio je li bio unutra. Nemam razloga vjerovati da nije, čim je to sudac išao gledati. Kod drugog je lopta pala Mrzljaku na ruku. Nemam što reći, to je penal, takva su pravila. Nije lako kad vas preokrenu s dva penala, ali to je tako.

Veseli me što smo imali nekoliko mrtvih šansi, to su sve akcije koje smo vježbali na treninzima. Nije nas nagradilo kao što nas je znalo nagraditi u nekim prethodnim utakmicama", zaključio je Jeličić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.