CLUJ - DINAMO

Trener Cluja: Trebaju mi pojačanja za Dinamo, a vi mi recite da pretjerujem

Foto: EPA-EFE

CLUJ je sinoć u 1. pretkolu Lige prvaka na Malti pobijedio Florianu 2:0 i tako izborio nastup u 2. pretkolu u kojem će u srijedu biti domaćin Dinamu.

Cluj je odigrao slabu utakmicu, a poveo je u 53. minuti golom Cestora nakon ubačaja iz skraćenog kornera. Rumunji su zadnjih desetak minuta protiv malteških amatera zadržavali vrijeme, a drugi gol zabili su iz kontre u sedmoj minuti sudačke nadoknade.

"Pobijedili smo, ali rezultat ne pokazuje koliko je utakmica bila teška. Floriana se pokazala kao zahtjevan protivnik s talijanskim trenerom i znao sam da će biti naporno", rekao je Clujev trener Dan Petrescu pa se osvrnuo na Dinamo:

"Ako kažem da je Dinamo odlična momčad, reći ćete da pretjerujem pa neka onda to kaže netko drugi. Imaju odlične igrače, veliki budžet, ali i veći pritisak od nas. Za nas bi bila katastrofa da smo ispali od Floriane, ali sad je Dinamo favorit. Moramo dovesti još nekog igrača jer ovo nije dovoljno. Igrali smo s četiri mlada igrača na koje prošle sezone nisam ni računao. Za Dinamo nam nije spreman Omrani, ne znam ni što je s Debeljuhom, a Đoković će valjda biti spreman", požalio se Petrescu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.