Trener Cluja Mandorlini: Bit će sramota za rumunjski nogomet ako i Unirea ispadne od Hajduka

ANDREA MANDORLINI, bivši branič talijanskog Intera, a danas trener najbolje rumunjske momčadi CFR Cluja, u razgovoru za Mediafax prognozirao je izglede rumunjskih klubova u europskim natjecanjima. Njegovo je mišljenje kako najbolje šanse za prolaz ima Unirea, koja se za plasman u Europsku ligu bori protiv splitskog Hajduka.

Mandorlini je svjestan problema u kojima se Unirea našla preko noći; blagajna je presušila, igrači koji nisu dobili plaće već su na izlaznim vratima, a ostavke su podnijeli predsjednik i trener kluba. No, usprkos tome poručuje kako bi bila sramota za rumunjski nogomet da se u samo par tjedana čak dva istaknuta kluba "spotaknu" na hrvatskom predstavniku.

"Nadam se da će igrači Unireje skupiti dovoljno snage i jedinstva da izbace Hajduka. Moraju osvetiti debakl Dinama iz Bukurešta. Mislim da imaju šanse", tvrd trener koji je prošle sezone odveo Cluj do duple krune. Ostalim rumunjskim predstavnicima u Europi Mandorlini ne daje velike šanse.

"Timisoara i Vaslui nisu imali sreće sa ždrijebom. Manchester City i Lille su velike, važne europske ekipe. Ne vjerujem da ih mogu izbaciti. Unirea ima puno bolje šanse protiv Hajduka", tvrdi talijanski strateg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.