3. HNL ISTOK

Trećeligaš iz Slavonije pobijedio 14:0 u prvenstvu. Evo zbog čega se to dogodilo

Foto: NK Slavonija Požega (Facebook)

U 20. kolu 3. HNL Istok NK Slavonija iz Požege pobijedila je NAŠK iz Našica 14:0.

Prva momčad iz Našica je u štrajku pa su u Požegi nastupali juniori i kadeti. Stiglo ih je samo 11 i u zapisniku nije navedena nijedna zamjena na klupi.

Šest puta pogodio je Ivan Antunović, četiri puta Matej Peharda, po jednom Mato Marčetić, Karlo Antunović, Matej Martinović i Ronaldo Hodak, piše Sportalo.

NK SLAVONIJA - NK NAŠK 14- 0 (KRAJ) I. ANTUNOVIĆ ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ M. PEHARDA ⚽️⚽️⚽️⚽️ M. MARČETIĆ ⚽️ K. ANTUNOVIĆ ⚽️ M....

Posted by NK Slavonija Požega on Saturday, March 27, 2021

"Čestitam svojim igračima na ozbiljnom pristupu unatoč očiglednoj nedoraslosti protivnika. Dobro smo se rastrčali i raspucali, namjestili nogu i mislim da će nam ovo dobro doći u budućnosti. Gostima sretno, nadam se da će se konsolidirati", rekao je domaći trener Dalibor Bognar.

"Današnje gostovanje u Požegi smo nažalost morali odigrati s igračima juniora zbog štrajka seniorske ekipe. Hvala 11 igrača koji su danas branili boje kluba, kako su najbolje mogli. U situaciji korona krize kao i većina klubova, udruga, tvrtki, nalazimo se u otežanoj financijskoj situaciji te tražimo najbolja rješenja za stabilnost kluba. Uvjereni smo da će do sljedećeg kola biti riješena situacija te ćemo nastaviti natjecanje u 3. HNL Istok. Kako se radi samo o isplati posljednje naknade igračima za veljaču koju ćemo isplatiti ovaj tjedan uvjereni smo da daljnje funkcioniranje kluba nije narušeno", za Sportalo je rekao predsjednik NAŠK-a Ivan Keglević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.