Tottenham izgubio doma od 14. momčadi na ljestvici

Foto: EPA

BRIGHTON je u gostima pobijedio Chelsea 2:1 u utakmici 31. kola Premier lige. Gallagher je otvorio sjajno utakmicu za Chelsea pogotkom u 13. minuti, ali Brighton je igrao predobro da bi se to vodstvo zadržalo. Danny Welbeck poravnao je u 42. minuti na asistenciju Pascala Grossa.

Brighton je igrao izvrsno i nizao šanse, da bi u 70. minuti stigao do vodstva. Enciso je pogodio na asistenciju Marcha. Bio je to pogodak i za zasluženu pobjedu gostiju, koji su dominirali u svim statističkim kategorijama, pogotovo u broju udaraca (24:8) i posjedu lopte (60:40). Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 57. minute.

Kiks Tottenhama

Tottenham je izgubio 3:2 od 14. momčadi na ljestvici Bournemoutha. Ivan Perišić bio je asistent za prvi pogodak Tottenhama u 14. minuti, kad je pogodio Son. No Bournemouth se vratio u utakmicu pogotkom Vine u 38. minuti. Za vodstvo je pogodio Solanke u 51. Poravnao je Danjuma, ali Outtara je u samoj završnici zabio za šokantnu pobjedu gostiju.

Southampton je izgubio treću utakmicu zaredom u prvenstvu. Crystal Palace pobijedio je 2:0 na gostovanju. Mislav Oršić nije bio u kadru zbog ozljede kuka, a Duje Ćaleta-Car cijelu je utakmicu proveo na klupi. Southampton je zadnji na ljestvici 

Rezultati Premier lige

Aston Villa - Newcastle 3:0
Chelsea - Brighton 1:2
Everton - Fulham 1:3
Southampton - Crystal Palace 0:2
Tottenham - Bournemouth 2:2
Wolverhampton - Brentford 2:0

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.