Torcida pred punim Gripama pobijedila Futsal Dinamo 4:1

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

FUTSAL Dinamo izgubio je u utakmici 11. kola HMNL-a odigranoj na splitskim Gripama od Torcide s 1:4. Nakon jako dobrog prvog dijela, nakon kojega su Zagrepčani imali zasluženu prednost od 1:0, domaćini su u nastavku utakmice zabili četiri pogotka. Dinamo je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme.

Prvi je zaprijetio Luka Perić, udarcem pod gredu, pokušali su još Tihomir i Filip Novak, Nikola Gudasić i Toni Vučković. Josip Bilandžić je bio siguran, no u 10. minuti nije mogao ništa. Luka Perić sjajnom loptom izbacio je Danijela Dekanića koji izlazi sam pred Torcidinog golmana i rutinski ga matira za vodstvo Dinama.

Torcida je također prijetila, ali jalovo. Najopasniji igrač domaćina bio je Milan Družijanić koji je bio upitan pred ovaj dvoboj, ali je potvrdio da je sanirao ozljedu te da će vjerojatno biti veliko pojačanje Torcide u nastavku sezone. Dinamo je sigurno priveo poluvrijeme kraju, a u zadnjim minutama prvog dijela Ante Piplica lijepo je obranio udarac Tonija Legčevića.

Torcida sve riješila u drugom dijelu

Plavi, danas u narančastim dresovima, dobro su otvorili i nastavak, a prvu priliku imao je T. Novak. Bilandžić je bio siguran. No, to je bilo to od Plavih u ovoj utakmici. Torcida je preuzela konce igre. Nakon što je Piplica obranio pokušaj Mišerde, Torcida je izjednačila golom Ante Kovačevića udarcem s desne strane.

Dinamo je brzo upao u bonus, a Torcida je drugi pogodak zabila iz deseterca. Legčević je opalio i od prečke zabio za 2:1. Treći pogodak domaćini su zabili nakon fantastične reakcije iskusnog Družijanića koji je iz voleja pogodio iza leđa Piplice.

Dinamo je sve to vrijeme igrao s golmanom-igračem, Plavi su se propisno ispromašivali, Luka Perić, Dekani, Filip Novak koji je pogodio stativu, a takav način igre domaćini su iskoristili u samoj završnici dvoboja i zabili na prazan gol za konačnih 4:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.