nfl

Tom Brady na Twitteru postavio pitanje i razbjesnio pratitelje

Foto: Reuters

TOM BRADY je prije dva tjedna odveo Tampa Bay Buccaneerse do pobjede 31:9 protiv Kansas City Chiefsa u Super Bowlu, što mu je bila sedma titula u karijeri.

Najveći quarterback svih vremena sam ima više titula od bilo koje druge franšize u NFL-u te je i u 43. godini pokazao da može igrati na najvišem nivou.

Brady je nakon osvajanja Super Bowla snimljen kako tulumari u Tampa Bayu sa suigračima, a quarterback Buccaneersa se i jako napio pa su ga suigrači morali pridržavati. Do početka nove sezone ostalo je više od pola godine, a predsezona počinje tek krajem srpnja.

"I što da ja radim u sljedećih pet mjeseci?" napisao je Brady jučer na Twitteru i dobio vrlo podijeljene komentare.

Većina onih koji su mu odgovorili na objavu kritizirala ga je zbog takvog pitanja u vrijeme kad Ameriku trese kriza s koronavirusom, a u Teksasu je nezapamćena zima. 

"Stvarno si to napisao, frajeru? Ljudi poštuju sve što si napravio, ali svijet je u kaosu. Covid mutira, ti ne nosiš masku, a trebao bi biti primjer. Teksas je u očajnom stanju, a ti pitaš što da radiš. Mogao bi svoj utjecaj iskoristiti za bitne stvari", samo je jedan od komentara.

Brojni pratitelji smatraju da bi se Brady trebao posvetiti humanitarnom radu kojim se redovito bavi u bogatoj karijeri. No ima i onih koji mu žele da se dobro odmori i pripremi za osvajanje osme titule.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.