EURO 2020

Talijanski igrač utakmice: Naježili smo se već u autobusu. Ovo je bilo savršeno

Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino/Guliver

ITALIJA je sinoć u Rimu otvorila Euro 2020 visokom pobjedom 3:0 protiv Turske, a igračem utakmice proglašen je Romin bek Leonardo Spinazzola. Piše mu se asistencija zbog udarca koji se odbio do noge strijelca drugoga gola Cira Immobilea.

"Emocije su krenule već u autobusu prema stadionu kad smo vidjeli ljude na ulicama. Stvarno smo se naježili", rekao je Spinazzola poslije utakmice za Sky Sport Italia.

"Bila je to savršena izvedba. Bili smo strpljivi, imali dobar protok lopte, a posebno mi je emotivno bilo kad sam poslije vidio sina na tribinama", rekao je o utakmici.

Romin bek cijelu je utakmicu proveo neumorno jurcajući naprijed-natrag po lijevoj strani, a imao je zasluge u drugom golu Talijana.

"Prilično sam smiren tip, dobro spavam prije utakmica jer znam što mi je posao i za što sam sposoban, tako da sam opušten. Trener mi uvijek govori da idem naprijed i stvaram pritisak, ali ponekad predahnem jer je to stvarno iscrpljujuće", kaže 28-godišnji bek, koji je uvjeren da Italija može daleko na Euru.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.