TRANSFERI

Talijani: Milan blizu dovođenja najboljeg strijelca Copa Americe

Foto: Getty Images & Guliver Image

GOTOVO cijelo ljeto Milan je pokušavao dovesti Angela Correu iz Atletico Madrida. Međutim, Rossoneri su nudili 30-ak milijuna eura, a španjolski je klub za Argentinca tražio minimalno 45 milijuna eura te je operacija propala.

Prijelazni rok u Italiji završava 2. rujna pa Zvonimir Boban i Paolo Maldini užurbano traže pojačanje u napadu koji se i nije baš najboljim pokazao u prvim dvama kolima Serie A.

Prema pisanju talijanskih medija, Milan je odlučan do sutra završiti dolazak brazilskog reprezentativca Evertona Soaresa iz Gremija. Talijanski velikan nudi 30 milijuna eura, a Brazilci traže pet milijuna više. No, u nogometnom svijetu pet milijuna razlike najčešće ne predstavlja klubovima problem pa se nađu na sredini i dogovore posao.

Tome se nadaju i na San Siru. Vremena imaju sve manje, a moguće je da će Milan preostalih pet milijuna isplatiti Gremiju kroz bonuse od broja odigranih utakmica, golova, asistencija. Everton je ovog ljeta govorio kako bi želio zaigrati za Milan, gdje je i njegov suigrač i prijatelj iz reprezentacije Lucas Paqueta. Kad je dobio poziv iz Milana, napadač je sve učinio kako bi pomogao u realizaciji transfera dosadašnje karijere.

Embed from Getty Images

Everton je ovog ljeta osvojio Copa Americu s Brazilom, a s tri postignuta gola (koliko je zabio i Paolo Guerrero iz Perua) proglašen je najboljim strijelcem natjecanja. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.