Szczesny: Volim te, sine! Tata se ne vraća kući

Foto: EPA

UNATOČ porazu 0:2 od Argentine u utakmici posljednjeg kola grupne faze, poljska reprezentacija izborila je osminu finala Svjetskog prvenstva. U toj fazi turnira u Kataru igrat će protiv Francuske. Susret protiv Argentine, u kojem je obranio jedanaesterac Lionelu Messiju, prokomentirao je poljski golman Wojciech Szczesny.

"Igrali smo protiv momčadi iznad naše razine, a u takvim se utakmicama pobjeđuje jednom od sto puta. Nije išlo, ali mislim da sam prvi put sretan zbog poraza", istaknuo je poljski golman, koji se posebno osvrnuo na obranu Messijevog udarca s bijele točke.

"Rekao sam sucu da nije penal"

"Sucu sam odmah rekao da sam dodirnuo Messija rukom po licu, malo, sa strane. Priznao sam mu da je bilo kontakta, ali i rekao da mislim da to nije za jedanaesterac. Sudac je odlučio drugačije i to je u redu. Dao mi je priliku da se pravim važan.

Sad mogu reći da sam znao gdje će Messi pucati, ali u tom trenutku baš i nisam bio siguran. Znao sam da će gađati moju lijevu stranu ako udarac bude jak. Vidio sam da se ne zaustavlja kod zaleta, osjetio to, krenuo i obranio. Drago mi je što je ta obrana toliko značila."

"Cijela moja obitelj u Varšavi zajedno gleda utakmice, moja majka, supruga, sin. Volim te, Liame. Tata se ne vraća kući!" rekao je na kraju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.