Švicarci pokrenuli postupak protiv Balotellija

Foto: EPA

DISCIPLINSKA komisija švicarske nogometne lige pokrenula je postupak protiv Marija Balotellija, napadača tamošnjeg Siona, te predsjednika istoga kluba Christiana Constantina. Podsjetimo, Balotelli je na društvenim mrežama napao švicarski nogometni savez, optuživši ga za korupciju i nazvavši ga mafijom. 

"Ne znam s kakvom mafijom vi surađujete, ali igrači kao što sam ja nisu ponosni kad igraju u ligi u kojoj vladaju nepravda, korupcija i nejednakost. Nogomet je posao koji svi moramo shvatiti ozbiljno, pa i suci. Ja neću više riskirati svoje zdravlje na terenu ako me ne zaštitite od ozljeda i od agresije navijača", napisao je Balotelli pa dodao:

"Nije me briga što je kod vas uobičajeno, ali znam da je cijeli svijet vidio način na koji ova liga funkcionira. Napravio sam pogrešku i za nju ću platiti. Ali i savez je napravio grešku zbog koje mora platiti. Sudac isto", napisao je Balotelli.

Constantin ga je branio tako što je u intervjuu za švicarski Blick rekao da za Švicarce koji govore francuski jezik vrijede jedna pravila, a druga za Švicarce koji govore njemački. Kronen Zeitung piše kako se protiv Balotellija već vodi postupak jer je prošli tjedan navijačima Basela pokazao srednji prst. Kažnjen je neigranjem jedne utakmice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.