Sušić: Bruka i sramota je tako otjerati Kodru, pitajte Džeku zašto šuti

Foto: EPA

MEHO KODRO dobio je otkaz na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine nakon samo dvije utakmice. Prvo je s 2:1 slavio protiv Lihtenštajna, a onda s 1:0 poražen od Islanda.

Kodri je to bio drugi mandat na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine, a zanimljivo je da je i prvi put, 2008. godine, izdržao samo dvije utakmice. Tada je otkaz dobio kada se pobunio što je NSBiH bez njegove dozvole dogovorio prijateljsku utakmicu s Iranom.

"Trebalo je čovjeka pustiti do kraja"

Kodru će naslijediti Savo Milošević, koji je igrao kao napadač Partizana i Srbije, ali je rođen u Bosni, točnije Bijeljini, i tamo je živio do 16. godine i odlaska u Partizan. Tako da će voditi reprezentaciju svoje rodne zemlje. 

"Bruka i sramota je ovo što su uradili Kodri", rekao je bivši izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić za Raport. 

BiH je porazom od Islanda gotovo ostala bez šansi za izravan plasman na Europsko prvenstvo, ali još uvijek može proći kroz dokvalifikacije koje je osvojila prvim mjestom u Ligi nacija.

"Na takav način dati otkaz... To je nevjerojatno. Trebali su ga do kraja kvalifikacija pustiti, svi smo znali da su šanse da se plasiramo kroz kvalifikacije na Euro nikakve. Trebalo je čovjeka pustiti do kraja, ako ne baraža, onda barem kvalifikacija", rekao je Sušić pa prokomentirao činjenicu da se kapetan Edin Džeko ne oglašava oko situacije u Savezu.

"Ne znam zašto šuti, pitajte to njega... Vjerojatno je i njemu svega preko glave… Ne bi me čudilo da i on vrlo brzo kaže da mu je dosta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.