Sudac Clattenburg spasio engleskog prvaka kod drugoligaša u FA Kupu

Foto: Getty Images / Guliver Image

AKTUALNI prvak Engleske Leicester spasio se kod Derby Countyja (2:2) u 4. kolu FA Kupa. Lisice će zato morati igrati novu utakmicu protiv drugoligaša, koji je večeras mogao i trebao slaviti.

 
Gosti su poveli autogolom Darrena Benta u osmoj minuti, no isti je igrač ispravio pogrešku u 21. minuti kada je izjednačio. Nakon toga Derby je 40. minuti poveo golom Craiga Brysona i sve do same završnice držao je pogodak prednost.
 
Ipak, u 86. minuti aktualnog prvaka je spasio Wes Morgan, a momčad Claudija Ranierija spasio je i sudac Marc Clattenburg, koji je propustio dosuditi penal u 90. minuti nakon udarca Abdoula Camare, kada je lopta na putu prema golu, u šesnaestercu, u ruku pogodila braniča Roberta Hutha. 
"Svejedno smo oduševljeni rezultatom. Držali smo prvake u šahu do same završnice. Vjerujem kako u novom susretu također imamo izgleda," kazao je Bent.
 
Preostale utakmice su na rasporedu u subotu i nedjelju. Liverpool će dočekati Wolverhampton, Chelsea će ugostiti Brentford, Tottenham ne bi trebao imati problema protiv četvrtoligaša Wycombea. Manchester City putuje u London na noge Crystal Palaceu, a Arsenal očekuje gostovanje kod Southamptona. Manchester United će u nedjelju ugostiti Wigan.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.