Subotić smijenjen zbog neposluha, Aco Petrović novi trener Cedevite

SLOBODAN SUBOTIĆ smijenjen je s mjesta trenera košarkaša Cedevite, a njegovo mjesto preuzeo je Aleksandar Petrović.

Uoči dvije vrlo bitne utakmice Lige za prvaka (u nedjelju u Podsused stiže Zadar, a u srijedu Cedevita gostuje kod Cibone) klub iz zapadnog dijela Zagreba ostao je bez stratega s kojim je ostvario odlične rezultate u debitantskoj sezoni u NLB ligi, a nakon osam kola PH Cedevita je s omjerom od osam pobjeda i jednim porazom druga, odmah iza neporaženog Zadra.

"Subotić je uspješno vodio Cedevitu i to nije razlog našeg rastanka, nego je došlo do povrede statuta i klupske hijerarhije, nakon čega je Uprava jednoglasno odlučila da će doći do promjene na mjestu prvog trenera. Promptno smo reagirali i brzo se dogovorili s Aleksandrom Petrovićem koji će u važnoj utakmici protiv Zadra voditi momčad. Petrović će već večeras biti na treningu u Sutinskim vrelima", prenose klupske stranice izjavu Mateja Mamića, sportskog direktora Cedevite.

Subotić je već ranije imao sukobe s Upravom, sve je kulminiralo nakon incidenta u Slavoniji. Nakon gostovanja kod Darde, Uprava je željela da protimci pogledaju utakmicu B-momčadi u Belišću. Subotić nije ispoštovao dogovor, te je igračima dao slobodan dan, kako bi se odmorili. Na utakmici se pojavio sam, posvađao se s vodećim ljudima kluba, koji mu nisu oklijevali dati otkaz u ovako osjetljivim trenucima sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.