Šubićevac danas izdaje priopćenje o Ademiju: "On je još uvijek igrač Šibenika"

OD TRANSFERA Arijana Ademija u Dinamo, kako stvari stoje, neće biti ništa, a u utrku za talentiranim kapetanom Šibenika uključio se Hajduk.

U sjeni prelaska Ermina Zeca u turski Genclerbirligi Zdravko Mamić je pokušao dogovoriti dolazak Ademija kao zamjenu za Ivicu Vrdoljaka koji je otišao u poljsku Legiju. Činilo se do prije nekoliko dana da je pitanje trenutka kad će Ademi šibenski zamijeniti Dinamovim plavim dresom...

Direktor Šibenika Marko Karađole u razgovoru za Index rekao je kako će klub danas izaći s priopćenjem za javnost u kojem će se oglasiti o slučaju Ademi: "U toku dana izdat ćemo službeno priopćenje, Ademi je još uvijek igrač Šibenika i osim toga nemam što dodati."

Nije potrebno previše naglašavati kako bi Hajduku dobro došao igrač poput Ademija u trenutku kad je momčad ostala bez Josipa Skoke. Kapetan Šibenčana igrač je izuzetnih fizičkih mogućnosti, vrlo vješt s loptom i od njega bi puno koristi mogao imati trener Bijelih Stanko Poklepović u sezoni od koje svi Hajdukovi fanovi očekuju da bude šampionska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.