PREMIERSHIP

Strašni City pregazio Newcastle, Burnley gurnuo West Ham prema zoni ispadanja

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER CITY je u 34. kolu Premiershipa pregazio Newcastle 5:0 na Etihadu i tako učvrstio drugo mjesto na tablici.

Guardiolina momčad dominirala je od prve do zadnje minute, a sve se riješilo do polovice prvog poluvremena. Već u 10. minuti David Silva je pronašao Gabriela Jesusa koji je zabio za 1:0, a u 21. minuti Mahrez je pospremio savršenu povratnu loptu De Bruynea u gol za 2:0.

Krasan potez Davida Silve

Golijada se nastavila u drugom poluvremenu autogolom Fernandeza u 58. minuti, a sedam minuta kasnije David Silva je krasnim slobodnim udarcem povisio na 4:0. Konačni rezultat postavio je Raheem Sterling u sudačkoj nadoknadi. 

Sheffield United iskoristio je Arsenalov kiks i pobjedom protiv Wolverhamptona skočio na sedmo mjesto koje vodi u Europu. Sheffield je slavio 1:0 golom Egana nakon ubačaja iz kornera u 93. minuti, a Wolverhamptonov san o Ligi prvaka sad je sve dalje.

Odlični Burnley upisao je treću pobjedu u zadnje četiri utakmice i to treću rezultatom 1:0. Momčad Seana Dychea pobijedila je West Ham golom Rodrigueza u 38. minuti i sjajnom serijom rezultata praktički osigurala ostanak u ligi.

To se ne može reći za West Ham koji u zadnja četiri kola ulazi s četiri boda i utakmicom više od Aston Ville i Bournemoutha.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.