MIOČIĆ JE PRVAK UFC-A!

Stipe Miočić ponovno na krovu svijeta: "Umoran sam, hoću kući"

Foto: Screenshot

STIPE MIOČIĆ ponovno je prvak UFC-a! Iako je tri runde bio u podređenom položaju, u četvrtoj je uzdrmao Daniela Cormiera udarcem u tijelo, a zatim ga stisnuo uz ogradu i dokrajčio serijom udaraca.

Miočić je tako vratio teškaški pojas UFC-a koji je izgubio prošlog srpnja baš od Cormiera, nakon što ga je prethodno triput obranio i tako ispisao povijest borilačkog sporta. Ovo mu je bila nevjerojatna peta pobjeda u šest borbi za naslov prvaka.

"Umoran sam, hoću kući", iskreno je priznao Stipe u oktogonu odmah nakon borbe, a američki komentatori složili su se da više nema nikakve dvojbe da je Miočić najveći teškaš svih vremena.

"DC je čvrst tip, moram mu to priznati. Vidio sam neke slabosti u trećoj rundi, a u četvrtoj sam ga zahvatio desnicom, hvala Bogu, jer baš je čvrst. Mislim da ga je udarac u tijelo jako zabolio, ruke su mu padale pa sam krenuo po još. Trener mi je rekao da koristim desnu ruku, znao sam da ga to boli. Samo sam nastavio raditi i raditi dok se nešto nije otvorilo", dodao je Stipe.

Cormier je najavljivao odlazak u mirovinu u slučaju pobjede, ali ovakav ishod mijenja stvari.

"Ne znam, moram razmisliti", rekao je utučeni DC i čestitao Stipi na pobjedi.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.