NBA FINALE

Srčani bek Raptorsa dobio lakat u glavu i sedam šavova, a izgubio zub

Foto: Getty Images, YouTube screenshot

NAKON više od 100 utakmica u sezoni više-manje svi sudionici NBA finala su na neki način ozlijeđeni, izraubani ili iscrpljeni, a u pobjedi Toronta 105:92 za vodstvo 3:1 nad Golden Stateom popisu se pridružio i Fred VanVleet, udarni igrač Raptorsa s klupe i čovjek odgovoran za kontroliranje Stephena Curryja.

>>>Spektakularni Raptorsi izmorili prvake i stigli na korak do povijesnog naslova

On je stradao dok Curryja nije bilo na parketu, u kontaktu s njegovom pričuvom Shaunom Livingstonom, koji ga je prilikom doskoka u četvrtoj četvrtini svom snagom pogodio laktom u lice. Nije tu bilo nikakve namjere, ali VanVleet se srušio na parket i ostao ležati.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE

Na prvi mah se činilo da je dobio udarac u oko, jer mu je krv curila iz tog predjela lica.

Međutim, nekoliko trenutaka kasnije kamerman je u blizini sudara pronašao zub koji je izletio iz VanVleetovih usta, što znači da je Livingstonov lakat pogodio puno veću površinu.

VanVleet je otišao u svlačionicu gdje je dobio sedam šavova, ali i prošao test koji bi otkrio mogući potres mozga te se uskoro vratio na klupu, iako više nije ulazio u igru. Završio je s osam poena, šest asistencija i četiri skoka za 29 minuta na parketu.

Ni Livingston nije prošao bez posljedica. Dok su njegovu "žrtvu" šivali u svlačionici, on je dobio povez preko lakta.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.