Srbi potjerali izbornika zbog igrača kojeg žele Mourinho i Guardiola

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANAS bi Nogometni savez Srbije trebao i službeno objaviti da reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu neće voditi Slavoljub Muslin.
 
Do raskida suradnje dolazi unatoč tome što je Muslin ispunio cilj i nakon osam godina vratio Srbiju na najveću nogometnu smotru.
 
Posljednji sastanak Muslina i čelnika Saveza trajao je tri sata, javljaju srpski mediji i navode da se traži novi izbornik te da se još ne zna koliku će Muslin dobiti odštetu. Navodno mu iz Saveza nude šest plaća i premiju za plasman na Svjetsko prvenstvo, a on tom ponudom nije fasciniran.
 
Glavni razlog zašto je Muslin potjeran je Sergej Milinković-Savić, nogometaš Lazija koji igra u sjajnoj formi. Lazio za njega traži 100 milijuna eura, prate ga Juventus, Manchester United, Manchester City i drugi velikani, ali za njega nije bilo mjesta u reprezentaciji zbog sukoba s Muslinom. 
 

 
U Savezu su procijenili da im je bitniji Milinković-Savić i budućnost reprezentacije od Muslina. Osim toga, Muslin nije htio napraviti smjenu generacija u reprezentaciji, što mu je bio jedan od zadataka kad je sjeo na klupu.
 
Mnogi su se žalili i na njegov defenzivni sustav nogometa koji su navijači često znali nagraditi zvižducima. 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.