Srbi misle ozbljno: Schumacher i Villeneuve vozit će za Stefan GP?

SVE je izvjesnije da će Formula 1 prvi put u povijesti imati srpskog predstavnika. Za momčad Stefan GP-a mogao bi nastupiti i Ralf Schumacher.

Priča o srpskom timu u Formuli 1 dobila je svoj nastavak i vrhunac. Postaje očito da biznismen Zoran Stefanović misli vrlo ozbiljno te ustraje u svojoj namjeri. Pozornost medija i javnosti ovaj put je privukla senzacionalna vijest o povratku Ralfa Schumachera u Formulu 1 i to upravo u momčad Stefan GP-a.

"Gospodin Stefanović ostavio je na mene ozbiljan utisak. Znam da su zainteresirani za mene, ali to je sve što mogu reći. Vidjet ćemo što će biti", rekao je mlađi Schumacher za njemački Bild.

Moguće je da poznati vozač oživi svoju karijeru, pogotovo ako srpska momčad uđe u Formulu 1. Neke momčadi još uvijek nisu sigurne hoći li se moći natjecati ove sezone, pa postoji mogućnost da Stefan GP upadne umjesto jedne od njih. Radi se o debitantskim momčadima Kamposu i USF1.

Njemački vozač tako bi se na staze vratio nakon 2 godine pauze. Osim njega, Srbi spominju i imena Jaquesa Villneuvea i Kazukija Nakajime.  Stefan GP bolide i opremu kupio je od Toyote, koja se povukla prošle sezone. Na njihovom poboljšanju radi i bivši član McLarenovog tima Mike Coughlan, otpušten zbog krađe informacija od Ferrarija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.