Turnir Četiri kafića igra se zadnji put. Evo koje legende sudjeluju

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

DAN nakon Božića u Dalmaciji se obilježava Stipandan, a ljubitelji malog nogometa u Splitu će moći pratiti posljednje oproštajno izdanje kultnog turnira Četiri kafića. U Velikoj dvorani na Gripama utakmice počinju danas od 16 sati, a na tribinama će biti preko 5000 gledatelja.

U prošlosti su na ovom turnira igrala brojna poznata imena poput Ivana Perišića, Edina Džeke, Senijada Ibričića, Nike Kranjčara, a na njemu je prvi put pažnju javnosti dobio i Marko Livaja, koji je kao 16-godišnjak izabran za najboljeg igrača turnira.

Aktualni nositelj te titule je bivši napadač Hajduka Marin Jakoliš. Ove godine nastupit će par reprezentativaca iz 1998. godine, Robert Prosinečki i Mario Stanić, a pridružit će im se Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Tonio Teklić i Stipe Biuk. S loptom u nogama okušat će se i vaterpolist Jerko Marinić Kragić koji je ljetos u Splitu postao europski prvak. 

Također, nastupit će i mlade nade Hajdukove juniorske ekipe, Jere Vrcić i Mate Antunović. U polufinalu će igrati Antique/Duje protiv Vivas bara, te Kauri i Camel, a branitelj naslova je ekipa kafića Kaurija. Očekuje se dolazak Marka Livaje i Zlatka Dalića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.