HNL

Sportski direktor Hajduka: Jakoliš? Razgovaramo s njegovim agentom. Želimo Kalinića

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

HAJDUKOV sportski direktor Mindaugas Nikoličius prvog dana priprema za nastavak sezone dotakao se aktualnih tema. Otkrio je da će nakon kraćeg zadržavanja u Splitu momčad otići u kamp u Portugal gdje će biti 15 dana i u sklopu tamošnjih priprema odigrati niz utakmica. Spominje se i ona s Ajaxom. Također, odgovorio je na pitanje o mogućim dolascima novih igrača.

"Vrlo brzo ćemo i službeno potpisati dogovor s Ajaxom vezan za prijateljski ogled 9. siječnja u Algarveu. Zatim ćemo igrati protiv Servettea, a zatim i dvije utakmice sa Slavijom. Vjerojatno ćemo između utakmice protiv Servettea i Slavije odigrati još jednu utakmicu. Trebao je to biti Celtic, ali zbog situacije s koronom oni ne dolaze u Portugal. Raskinuli smo već ranije ugovor s Dellovom. Imamo novog stručnjaka za kondiciju, Iana Colla. Radio je u Škotskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj i bit će zadužen za fizičku spremu", rekao je Nikoličius, a onda počeo govoriti o imenima.

O Jakolišu i Kaliniću

Spominje se mogućnost dolaska Marina Jakoliša.

"Prijelazni je rok tek počeo. Vodimo puno razgovora i ima dosta opcija i mogućnosti i u smislu dolazaka i odlazaka nekih igrača. Informirat ćemo javnost kada nešto bude službeno, ali mogu reći da radimo naporno. S određenim igračima smo u kontaktu, ali ništa vam više od toga zasad ne mogu reći. Što se tiče Marina Jakoliša, on je u Šibeniku na posudbi. Razgovaramo s njegovim agentom i tražimo najbolje rješenje za njega i za Hajduk", rekao je, a potom prokomentirao i navijačku želju, Nikolu Kalinića.

"On je trenutno igrač Verone. Naravno, kao što sam i ranije rekao, svaki dobar hrvatski igrač je zanimljiv Hajduku. Kalinić je naša želja. Odličan je igrač, ali još uvijek ima šest mjeseci ugovora s Veronom. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati."

Trofeji su san

Što se odlazaka tiče, uvjeren je da će neki igrači napustiti klub, no o imenima nije govorio. Zato jest o ambicijama kluba, odnosno borbi za dva trofeja.

"To je naša želja i san. Učinit ćemo sve da se borimo i do samog kraja budemo u igri", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.